Deelnemers - Gezelschapsspellen voor het hele gezin

Bank Attack – MEGABLEU (MGBI)

Prijswinnaars

 

Lees meer

Pictionary Air – Mattel

Pictionary Air, een doldwaze manier om het klassieke gezelschapsspel te spelen! Teken in de lucht en je ziet de tekening op je smart apparaat - zo heb je dit tekenspel nog nooit gespeeld! Download de Pictionary Air app op je smartphone of tablet en je kunt spelen. Richt de camera in de app op de speler die tekent en je ziet die speler mét zijn of haar tekening op het scherm van je smart apparaat. Het wordt nog leuker als je je tekeningen vanaf je smart apparaat via Apple TV, Chromecast of een ander streamingapparaat naar je tv stuurt.

Dosa – Tactic (Selecta)

Werp de 3 schijven, 1 voor 1 op de verschillende borden en probeer de best mogelijke score te behalen. Als de schijf valt en schuift op een of meer borden, tel dan 1 punt. Als de schijf « MAGDROP » is op een van de borden, tel dan zoveel punten als het bord in kwestie aangeeft. Als de schijf « MAGDROP » is in een van de witte cirkels, tel dan het aantal punten op het bord vermenigvuldigd met 2 ( ?x2). Met vrienden, familie, in huis of zelfs in de tuin, overal kan je spelen met dit nieuwe vaardigheidsspel. Zodra het spel voorbij is, leg je alles in de tas en neem je je game overal mee naar toe.

Color Addict – Cartamundi
Yogi – 999 Games

Test je behendigheid individueel of in teams. Trek steeds een kaart en volg de aanwijzingen op. Zo moet je af en toe een kaart op je hoofd leggen of bepaalde poses aannemen. Het probleem is dat je niet alleen aan de voorwaarden van de nieuwe kaart moet voldoen, maar ook aan die van alle voorgaande. Wie als laatste overblijft, wint het spel.

Picture Show – Zygomatic (Asmodee)

Laat jouw medespelers filmtitels en uitdrukkingen raden met behulp van schaduwvormen en blijf binnen de tijd! Picture Show is een partygame voor het hele gezin, gebruik je verbeelding en creativiteit om de schaduwvormen tot leven te brengen.
https://www.facebook.com/asmodeeBEnl/