Deelnemers - Poppen

#SNAPSTAR – YULU

Prijswinnaars

 

Lees meer

Rainbow Surprise Dolls – MGA

Maak doe-het-zelf-slijmmode met Rainbow Surprise van Poopsie. Pak 20+ verrassingen uit, inclusief prachtige modepoppen van 36 cm met waanzinnige kenmerken en prachtig haar dat je kunt borstelen. Maak doe-het-zelf-slijm en voeg het toe aan de doorzichtige outfits van je pop om haar look totaal te transformeren.

My Little Pony Giechelende Pinkie Pie – Hasbro

Als er een ding is waar Pinkie Pie meer van houdt dan het plannen van feestjes, is het wel lachen! Hoor Pinkie Pie lachen met deze grappige en knotsgekke kietelbare pop. Wanneer kinderen haar kietelen, begint ze te giechelen, wiebelen en lachen. Hoe meer ze gekieteld word, des te harder ze gaat lachen en des sneller ze zal wiebelen en bewegen. Geluid en beweging kan ook geactiveerd worden door een licht sensor in haar mond. Fans van de ‘MLP: Friendship is Magic TV show’ zullen plezier hebben met het spelen en lachen met deze interactieve pop. Website MLP: https://mylittlepony.hasbro.com/nl-nl

Barbie Dreamtopia Magische Toverlichtjes Eenhoorn – Mattel

Stimuleer de verbeeldingskracht met de Barbie Dreamtopia Magische Toverlichtjes Eenhoorn en de Barbie® Prinsessenpop! Liefhebbers van sprookjes kunnen ontelbaar veel verhaallijnen naspelen met betoverende lichtshows en geluidseffecten. Beide kun je met één aanraking tot leven laten komen.